INSTÄLLT: Konst på 20 minuter – lunchvisning Föreställningar om naturen

My Lindh, Nordic Panoramas, Landscape No.3 (2019)

18 nov. 2020, 12:30 - 12:50

Välkommen till en cirka 20 minuter lång guidad visning av utställningen Föreställningar om naturen. Visningen är kostnadsfri. Samling i entréhallen, Karlsgatan 2.

Utställningen Föreställningar om naturen följer västvärldens syn på naturen genom konsten från början av 1800-talet till idag. Under den här tidsperioden sker några av de största tekniska och samhällsmässiga förändringarna i västvärldens historia, något som resulterar i en stor förflyttning från land till stad och från brukandet av jorden till arbete i fabriker. I den moderna staden som kulturbärande miljö, växer ett nytt intresse fram för naturskildringar i text, musik och måleri. En ingång till de verk som visas i utställningen är att människans upptäckt av naturen sker först när hon inte längre är en självklar del av den. Läs mer om utställningen här.

Max 15 deltagare, anmälan krävs.
Anmälan via e-post: anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se
Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, ditt namn och hur många som vill delta.

Skulle aktiviteten bli fullbokad skriver vi det här, i rubriken. Eller så får du ett e-postmeddelande från oss om att det är fullt. Har du anmält dig och senare får förhinder ber vi dig avboka via samma e-post som anmälan gjordes. Då kan någon annan kan få din plats.

 

Visa omtanke. Håll avstånd till varandra och stanna hemma om du känner dig sjuk