INSTÄLLT/FRAMFLYTTAT. Konstfredag! Konstnärsvisning med Sara-Vide Ericson

Sara-Vide Ericson, The Negative Form of an Empire. Olja på duk och olja på svanfjädrar (2020)

16 okt. 2020, 13:00 - 14:00

Visningen den 14 oktober med Sara Vide Ericson är inställt. Nytt datum för visning med Sara-Vide Ericson meddelas de deltagare som anmält sig, så snart vi vet när det kan bli av.

Välkommen till Konstfredag med fördjupande föreläsning under avslappnade former. Besöket kan med fördel kombineras med lunch i vårt kafé. Föreläsningarna är kostnadsfria och kräver inga förkunskaper. Begränsat antal platser, anmälan krävs.

Konstnärsvisning med Sara-Vide Ericson 

Fredag 16 oktober får vi en personlig visning av konstnären Sara-Vide Ericson som visar och reflekterar över sitt eget och andra verk i utställningen Föreställningar om naturen. Sara-Vide Ericson (f.1983) är utbildad på Kungliga Konsthögskolan i Stockholm och bor och är verksam utanför Bollnäs.

Vi samlas i utställningen på Konstmuseet.

Anmälan

Arrangemanget är fullsatt kl 13-14 men du kan anmäla dig till extravisningen som är kl 15-16.

Anmälan senast 14 oktober. Max 15 deltagare.
Anmälan via e-post: anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se
Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, ditt namn och hur många som vill delta.

Skulle aktiviteten bli fullbokad skriver vi det här, i rubriken. Eller så får du ett e-postmeddelande från oss om att det är fullt. Har du anmält dig och senare får förhinder ber vi dig avboka via samma e-post som anmälan gjordes. Då kan någon annan kan få din plats. För dig som inte kan delta på samtalet, kommer det att spelas in och läggas upp som ljudfil på vår hemsida.

Visa omtanke. Håll avstånd till varandra och stanna hemma om du känner dig sjuk. 

 

Konstfredag! Presenteras i samarbete med Västerås konstförening och studieförbundet SENSUS. Läs gärna mer om deras verksamheter på respektive hemsida:
Västerås konstförening: https://vkfhemsida.wordpress.com/
Studieförbundet SENSUS: https://www.sensus.se/