Människor Möten Musik

Bo Eriksson (f 1930), Duke (1984), Akvarell, 50x65 cm (bilden är beskuren)

2 okt. 2019, 16:00 - 20:00

Föreningen Människor Möten Musik anordnar en uppskattad musikkväll och Afterwork på Karlsgatan 2, varje onsdag under årets sista månader. Denna onsdag kan du höra Trio Kontrast och Två Bengt & en Sven. Evenemanget pågår kl 16.00–20.00 – musiken börjar ca 17.30.

TRIO KONTRAST består av Kimmo Hulkkonen, Hans Hedenström och Per-Olof Hiller. Kvällens program är Vladimir Vysotskij på svenska. Vysotskij (1938 – 1980) var en sovjetisk skådespelare, sångare och poet. Han skrev mer än 600 sånger samt lyrik och prosa.

TVÅ BENGT & EN SVEN. Upplev låtar, folkmusik och humor med Sven Hedman, Bengt Johansson och Bengt Kyllinge. Känd och okänd musik, trevliga och tänkvärda texter med tre musiker som har ett förflutet i Bröderna Slut och i Sven Hedmans Pettsonföreställningar.

Många har påtalat att det i Västerås finns ett behov av flera öppna scener för möten mellan amatörmusiker och publik. Människor Möten Musik hoppas att detta initiativ till en öppen scen för amatörmusik, och kanske även andra kulturformer, kan bli en uppskattad mötesplats för många människor. Vill du ha mer information om kommande program? Vill du spela på vår öppna scen? Skriv ett mail till mmmvasteras@gmail.com