Ny utställning. Invigningssamtal med Lotta Antonsson och Iréne Berggren.

Lotta Antonsson, SEA, kollage med snäckor (2019)

5 sep. 2020, 14:00 - 14:30

Den 5 september kl 12-16 är det öppning av en ny separatutställning med Lotta Antonsson. Den invignings med ett samtal mellan konstnären Lotta Antonsson och fotohistorikern Iréne Berggren. Samtalet hålls i Hörsalen på Karlsgatan 2, kl 14.00-14.30.

Iréne Berggren är fotohistoriker, curator och skribent. Hon har tidigare varit ansvarig lärare i fotografi- och videokonsthistoria på Konstfack och är dag aktiv inom nättidskriften Verk och Centrum för Fotografi i Stockholm.

Konstnären är närvarande hela öppningsdagen kl 12-16.

Få konstnärer har slagit igenom med sådan kraft som Lotta Antonsson gjorde redan som student på Konstfack 1991. I två salar uppmärksammar Västerås konstmuseum Antonssons samtida fotografiska praktik med tillbakablick på några viktiga tidiga verk. Här kan du läsa mer om utställningen.

Anmälan

Utställningen med Lotta Antonsson pågår från 5 september till 8 november. Öppningsdagen är utställningen öppen kl 12-16. Vill du delta på invigningssamtalet måste du anmäla dig.

Anmälan senast 2 september. Max 45 deltagare.
Anmälan via e-post: anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se
Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, ditt namn och hur många som vill delta.

Skulle aktiviteten bli fullbokad skriver vi det här, i rubriken. Eller så får du ett e-postmeddelande från oss om att det är fullt. Har du anmält dig och senare får förhinder ber vi dig avboka via samma e-post som anmälan gjordes. Då kan någon annan kan få din plats.

Samtalet spelas in så det kommer finnas en ljudfil att lyssna på för den som inte kan delta i hörsalen. Den publiceras där vi presenterar Lotta Antonssons utställning här på hemsidan.

Visa omtanke. Håll avstånd till varandra och stanna hemma om du känner dig sjuk.