Digital konstnärsvisning med Joakim Ojanen och katalogrelease

Joakim Ojanen, The Part You Throw Away, vy över utställningen. Foto: Valdemar Asp

2 juni 2021, 18:00 - 19:00

Välkommen på en digital konstnärsvisning av Joakim Ojanens utställning The Part You Throw Away, live från Västerås konstmuseum. Joakim visar utställningen i samtal med Katrin Ingelstedt, utställningens curator och intendent på konstmuseet.

Vi firar även släppet av katalog till utställningen. Den innehåller en fördjupande intervju med Joakim Ojanen, en nyskriven text av amerikanske konsthistorikern David Pagel och många fina bilder från utställningen. Katalogen är tvåspråkig – svenska och engelska. Grafisk form: Aron Kullander-Östling. Fotografi: Valdemar Asp.

Hur deltar jag?
Visningen sker via mötesplattformen Zoom. .

Du behöver en dator, en smart telefon eller en surfplatta med internetuppkoppling för att delta. När du klickar dig in på mötet kommer du först till ett väntrum, och blir sedan insläppt till samtalet när det ska börja. Samtalet börjar kl 18. Gå till visningen genom att klicka här!

Vill du få länken och instruktioner skickad till din e-post? Hör av dig till anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se senast 1 juni.

Nice price på katalogen
Vi firar släppet med ett specialpris på katalogen: 150 kr (ord. 200kr).
Delta i visningen och få ett lösenord som du kan beställa katalogen med. Frakt tillkommer. Erbjudandet gäller även hela dagen i den fysiska butiken på Karlsgatan 2.
Vill du redan nu förbeställa katalogen till ordinarie pris, hör av dig till museibutiken på karlsgatan2@regionvastmanland.se