Filmvisning – Sensitivity

27 okt. 2018, 13:00 - 16:00

En av fem är högkänslig. Det medfödda personlighetsdraget innebär ett djupare sätt att bearbeta tankar och känslor, större empati, större tendens att bli överstimulerad, samt en högre känslighet för detaljer och stimuli. Vi visar filmen Sensitivity – The Untold Story av Elaine Aron med svensk textning.

Filmen går igenom kriterierna och olika aspekter av högkänslighet, samt forskningsläget, på ca. 60 min. Vi kommer även ha en paus, möjlighet till diskussion i stor grupp, samt i mindre grupper. Ta gärna med bekanta och vänner! Träffen är kostnadsfri! Yolanda Hedberg, som är forskningsbevakningsansvarig hos Sveriges förening för högkänsliga kommer leda träffen.

NÄR: Lördag, 27:e Oktober, 13:00-16:00
VAR: Karlsgatan 2, 722 14 Västerås
SE ÄVEN: www.karlsgatan2.se
ANMÄLAN: www.hspforeningen.se. Krångla det? Mejla mig på yolanda.hedberg@hspforeningen.se, så anmäler jag dig eller flera!
PRIS: Träffen är kostnadsfri!

Träffen är kostnadsfri för medlemmar av Sveriges förening för högkänsliga (SFH) och andra intresserade (i mån av plats, det finns 120 platser). För att bli medlem, ansök på www.hspforeningen.se och fliken ”Bli medlem”. Sveriges förening för högkänsliga är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell förening vars ändamål är att:•sprida information och kunskap om högkänslighet•arbeta för att öka förståelsen för detta medfödda karaktärsdrag• förena högkänsliga personer i alla åldrar över hela Sverige•erbjuda aktiviteter samt främja kontakt och gemenskap•främja samspelet mellan högkänsliga och icke högkänsliga personer•bevaka det internationella arbetet kring högkänslighet.