Inställt. Människor Möten Musik – Afterwork med musik

Bo Eriksson (f 1930), Duke (1984), Akvarell, 50x65 cm (bilden är beskuren)

6 maj 2020, 17:00 - 20:00

Föreningen Människor Möten Musik anordnar en uppskattade musikkvällar och Afterworks på Karlsgatan 2. Onsdag den 6 maj kan du höra Bad Condition och Anna Lundin. Evenemanget pågår kl 17.00–20.00 (musiken börjar ca 17.30).

Bad Condition spelar såväl klassisk amerikansk blues från mitten av förra seklet som nyskrivna låter, även av svenska bluesartister. Gruppen består av Birger Malmström, bas, Gregor Larsson, sång, munspel och gitarr, Bengt Landfeldt, trummor, Stefan Skimutis, gitarr och Jan Gustafsson, sång och keyboards.

Anna Lundin sjunger egna favoriter ur Kjell Höglunds låtskatt. Det blir de låtar som legat henne varmast om hjärtat under barndomen, tonårstiden och som vuxen. Urvalet lutar åt det djupsinniga, samhällskritiska och tänkvärda, men det blir även en del trallvänligt med förhoppning om att publiken ska stämma in i sången.

Fri entré, istället kan åhörarna lägga gåvor i ”hatten”, vars inne-håll oavkortat går till musikerna.

Många har påtalat att det i finns behov av flera öppna scener i Västerås för möten mellan amatörmusiker och publik. Människor Möten Musik hoppas att detta initiativ till en öppen scen för amatörmusik, och kanske även andra kulturformer, kan bli en uppskattad mötesplats för många människor. Vill du ha mer information om kommande program? Vill du spela på vår öppna scen? Skriv ett mejl till mmmvasteras@gmail.com